Integritetspolicy

På Vestsol värnar vi om din integritet och är engagerade i att skydda dina personuppgifter. Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder, lagrar och skyddar dina personuppgifter när du besöker vår hemsida eller använder våra tjänster.

Insamling av personuppgifter

Vi samlar in personuppgifter som du frivilligt lämnar till oss när du skapar ett konto, anmäler dig till vårt nyhetsbrev eller begär en offert. Dessa uppgifter kan inkludera ditt namn, e-postadress, telefonnummer och adress. Vi kan också samla in information om din användning av vår hemsida, såsom vilka sidor du besöker och hur länge du besöker dem.

Användning av personuppgifter

Vi använder dina personuppgifter för att:

  • Förse dig med information och tjänster som du har begärt.
  • Skicka nyhetsbrev, kampanjer och annan marknadsföringsinformation som kan vara av intresse för dig (om du har gett ditt samtycke till detta).
  • Förbättra och anpassa din upplevelse på vår hemsida.
  • Uppfylla våra lagliga skyldigheter och skydda våra rättigheter.
Delning av personuppgifter

Vi delar inte dina personuppgifter med tredje part, förutom när det krävs för att tillhandahålla våra tjänster eller uppfylla våra lagliga skyldigheter. Vi kan dela dina uppgifter med våra tjänsteleverantörer, såsom e-postleverantörer och webbhotell, för att förse dig med information och tjänster som du har begärt.

Skydd av personuppgifter

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot obehörig åtkomst, ändring, spridning eller förstörelse. Vi lagrar dina uppgifter på säkra servrar och använder kryptering vid överföring av känslig information.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära tillgång till, rättelse eller radering av dina personuppgifter. Du har också rätt att invända mot vår användning av dina personuppgifter eller begära en begränsning av behandlingen. Om du har några frågor eller vill utöva någon av dina rättigheter, vänligen kontakta oss på hej@vestsol.se.

Ändringar i denna integritetspolicy

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera denna integritetspolicy när det krävs för att följa lagar och förordningar eller för att spegla förändringar i vår verksamhet. Vi rekommenderar att du regelbundet besöker denna sida för att hålla dig informerad om hur vi skyddar din integritet.

Kontakta oss

Om du har några frågor om vår integritetspolicy eller hur vi hanterar dina personuppgifter, är du välkommen att kontakta oss på hej@vestsol.se. Vi är engagerade i att skydda din integritet och kommer att svara på dina frågor och eventuella problem så snart som möjligt.

Genom att använda vår hemsida och våra tjänster samtycker du till vår insamling och användning av dina personuppgifter i enlighet med denna integritetspolicy. Om du inte godkänner denna policy, ber vi dig att avstå från att använda vår hemsida och våra tjänster.