Nyheter

6.11.2023

Så påverkas ekonomin i din solcellsanläggning: Viktiga faktorer att ha koll på

I detta blogginlägg går vi igenom viktiga faktorer att tänka på när du överväger att installera solceller. Vi diskuterar säkringens storlek, elpriser, överföringsavgifter, skattereduktioner, intäkter från försäljning och maximal toppeffekt, och hur dessa påverkar lönsamheten i din investering. Läs inlägget för att få en bättre förståelse för hur du kan maximera avkastningen på din solcellsanläggning och bidra till en mer hållbar framtid.
5.30.2023

Allt du behöver veta om solcellsanläggningar: En komplett guide

Solcellsanläggningar blir allt mer populära i Sverige, och det är inte svårt att förstå varför. De är miljövänliga, ger en långsiktig besparing på elkostnader och bidrar till att ställa om till förnybar energi. Men vad ingår egentligen i en solcellsanläggning, och hur fungerar den? I det här blogginlägget kommer vi att gå igenom alla viktiga detaljer du behöver veta för att förstå hur en solcellsanläggning fungerar och vad den innebär för ditt hem.
5.10.2023

Vad är rätt mängd solceller & elproduktion för dig?

I den här artikeln undersöker vi solcellers prestanda, hur du kan avgöra hur många solceller du behöver, samt hur deras elproduktion påverkas under vintern. Genom att följa råden och tipsen som presenteras här kan du fatta välgrundade beslut om solceller och deras potential att spara pengar på elräkningen samtidigt som de bidrar till en grönare framtid.
5.10.2023

Så får du bästa möjliga offert från solcellsleverantörer

I detta blogginlägg delar vi tips och råd för att få bästa möjliga offert från solcellsleverantörer. Vi guidar dig genom förberedelser, jämförelser av olika leverantörer, vikten av att se på helheten, att be om referenser, kommunikation, avtalsförståelse och uppföljning. Följ dessa tips för att hitta en solcellsleverantör som passar dina behov och budget, och få en smidig och lyckad solcellsinstallation.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste uppdateringarna om solenergi, branschnyheter och strålande erbjudanden.

Vi hjälper dig njuta extra mycket av solen.

Vi hjälper dig genom hela processen och ser till att du kan dra nytta av solenergi för decenier.